Általános iskoláknak

A Super-Nature 1-4. osztályos iskolai csoportok számára készült angoltanfolyam

cloe

Az órák főszereplője Super-Nature, vagyis egy Chloe nevű kislány, akit barátjukká fogadnak a gyerekek, és együtt kalandozhatnak vele a természetben. Super-Nature minden gondot megold: zsiráfként leemeli a megrémült cicát a fa tetejéről, de át tud változni gorillává, hallá, vagy amivé éppen szükséges, hogy megmentse a bajbajutottakat.

A Super Nature  programban résztvevő gyerekek lelkesen beszélnek angolul, az ökológia témakörében igen tájékozottak, ugyanis a természet varázslatos világa elevenedik meg a tananyagban!

A Super Nature programnak hiánypótló szerepe van hazánkban, hiszen az ökológiai-, a környezetvédelemi- és a fenntarthatósági ismeretek hazánkban messze elmaradnak a nyugati országok mögött. Egyre sürgetőbb feladat a magyar gyerekek környezet iránti tudatosságának felébresztése, a jó példák bemutatása. Minden olyan általános iskola számára, mely elkötelezett a környezetvédelem iránt, ideális választás a Super Nature program.

A gyerekek a speciális tevékenységek és letölthető tananyagok segítségével az angolórákon elsajátítják a biztonságos háztartási tisztítószerek kiválasztását, az energiatakarékosság és a globális felmelegedés témakörét, a vízzel való takarékosság vagy az állat és növényvilággal folytatott harmonikus viszony fontosságát.
Az egyedülálló programról bővebb információ a www.supernature.hu weboldalon található.

Az érdeklődő iskolák leveleit a szigetszentmiklos@helendoron.hu e-mail címen várjuk.