Angol gyerekeknek új helyszínen: Dabas

2022 márciusától új helyszínen, Dabas -on is elérhetőek a Helen Doron angol nyelvtanfolyamok gyerekeknek.

Dabas angol tanfolyam gyerekeknek

Várjuk az érdeklődőket, jelentkezőket a Dabas -i helyszínre:

✅ Tény, hogy a mai világban angol nyelvtudás nélkül boldogulni nagyon nehéz, az angol nyelv ismerete mára alapkövetelménnyé vált.

✅ Hiszünk benne, hogy a gyerekek nyelvi fejlesztésére a Helen Doron által, több mint 35 éve kidolgozott módszer a legmegfelelőbb.

A Helen Doron módszer nemcsak egy egyszerű program, hanem olyan egységes, egymásra épülő egységekből álló tanfolyamsorozat, amelynek elemei egymást kiegészítik és a gyerekek életkori sajátosságait figyelem veszik.
🔴 A Helen Doron angol órák időtartama heti 1×45/60/90 perc, mely idő alatt a tanáraink végig angolul beszélnek a gyerekekhez. A könnyebb megértés érdekében rengeteg szemléltető eszközt használunk: játékokat, színes képeket, melyeket testbeszéddel, gesztikulációval egészítenek ki, így téve egyértelművé az adott szituációt.
🟠 A cél, hogy a gyermek megtanuljon angolul gondolkozni.
🟡 A saját tapasztalat által szerzett tudás sokkal hatékonyabb, maradandóbb. Ezért is igyekszünk a lehető legtöbb érzékszervüket bevonni a tanulási folyamatba.
🟢 A tanulás alapja gyermekkorban az ismétlés, ezért az órákon az a cél, hogy egy adott szó, kifejezés, vagy mondattal rengeteg különféle helyzetben találkozzanak a gyerekek. Mindent begyakorlunk az órákon.
🔵 Az órai munkát kiegészíti az otthoni tananyaban található hanganyagok napi szintű hallgatása, vagy a kisebbeknél a meseepizódok nézése.
🟣 A sok pozitív megerősítés, dícséret által nő a gyerekek önbizalma, önbecsülése, és bátran merik használni a megszerzett tudásukat.

Ha olvasnál még bővebben a módszerről: https://szigetszentmiklos.helendoron.hu/modszer/

Milyen korosztályokban indul tanfolyam:
🔷 Baba angol: 3hónapos kortól 3éves korig
🔷 Ovis angol: 3éves kortól 6éves korig
🔷 Sulis angol: 6éves kortól 12éves korig
🔷 Tini angol: 12 éves kortól 19éves korig
Ezeken a korosztlyokon belül is bontjuk a gyerekeket, ha a jelentkezők száma lehetővé teszi.

Foglalkozásainkról bővebben itt: https://szigetszentmiklos.helendoron.hu/foglalkozasaink…/

Bővebben rólunk itt olvashattok: https://szigetszentmiklos.helendoron.hu/tanaraink-baross…/https://szigetszentmiklos.helendoron.hu/tanaraink…/

‼️‼️‼️Első alkalom INGYENESen megtekinthető, de regisztráció szükséges‼️‼️‼️

További információ telefonon a 06/70-331-0676-os számon vagy online: https://forms.gle/rcxPP3V4nNkVDDVH9