Applikációk

Az angol tanulás igazi öröm a legújabb applikációinkkal 

A Helen Doron diákok nem csak a tanterem falai között angoloznak, mivel applikációink segítségével bárhol, bármikor nézheti, hallgathatja, játszhat, szórakozhat a gyerkőc a tananyaghoz kapcsolódó szavakkal, kifejezésekkel. Próbáljátok ki!

helen-doron-stream-app-logo ÚJ! Helen Doron diákok ezentúl a Helen Doron Strem applikáció segítségével is elérhetik a tananyagjaik hang és video anyagait, akár online, akár letölthető formában.
Az applikáció letölthető innen: Google Play vagy online. Már i-Store-ban is elérhető!
Bővebb leírásért kattints ide!
Kangi Englsih Games Kangi Club egy olyan online felület, ahol a nyelviskolákba járó gyerekek saját jelszavuk segítségével tudnak belépni és különféle interaktív játékokat, szókincs gyakorló játékokat találnak, készíthetnek kifestőket, szülinapi meghívókat….
3-12éves gyerekeknek ajánljuk. 
Bővebb leírásért kattints ide!
 HDE-SongClub_logo1-April2014-a Helen Doron Song Club egy exkluzív YouTube csatorna, ahol a Helen Doron dalok videoklippjei össze vannak gyűjtve neked, hogy ne kelljen keresgélni, 0-6 éves korú gyerekeknek ajánljuk. 
Helen Doron Radio az a hely, ahol a tinédzser diákjaink találják a tananyagjaikat (Teen English), amellett, hogy a Helen Doron Radió egész napos adását hallgathatják, melyben Richard Freedman, a népszerű rádiós műsorvezető online műsorokkal is színesíti a zenei kínálatot, kiváló lehetőséget adva a diákok további nyelvi fejlődéséhez.  
Látogass el: www.helendoronradio.com vagy töltsd le az App-ot itt: i-Store és Google Play.
 mixed_Apps-01  Fun with Flupe – English Words app a 2-5 éves diákjainknak készült, a Helen Doron Read and Write  4-9 éveseknek szól, Helen Doron English kiváló és változatos oktató applikációkat kínál, melyekkel szórakozva tudják lekötni magukat és emellet még angol nyelvi tudásuk is fejlődik. Leölthetőek innen: i-Store és Google Play.
 

Helen Doron Read and Write  4-9 éveseknek szóló, olvasás gyakorlásra szolgáló applikáció. 
A kezdetleges egy-két szavas mondatoktól, egészen a bonyolultabb mesékig, 8 különböző polcról vehet le könyveket a gyerkőc és olvashat-olvashat és olvashat.
Ha nem tudja kiolvasni az adott szót, egy gombot megnyomva kimondja neki az applikáció, amit ő elismételhet, így tanulva meg a már régről ismert szó leírásképét, vagy akár új szavakat is tanulhat.
Minden polc utolsó könyvében felveheti a saját maga által felolvasott szöveg hangját, amit utána büszkén mutathat meg szüleinek.
Minden könyv vicces, életre kelő grafikákkal van ellátva, hogy ne csak hasznos, hanem egyben szórakoztató is legyen ez az applikáció.
Szülinapi zsúrok szervezése is lehetséges nyelviskolánkban, melyről bővebb infót a képre kattintva találsz.
Leölthetőek innen: i-Store és Google Play.


Szülinapi zsúrok szervezése is lehetséges nyelviskolánkban, melyről bővebb infót a képre kattintva találsz.