Applikációk

Okos segítség a tanuláshoz

Az angol tanulás igazi öröm a legújabb applikációinkkal 

A Helen Doron diákok nem csak a tanterem falai között angoloznak, mivel applikációink segítségével bárhol, bármikor nézheti, hallgathatja, játszhat, szórakozhat a gyerkőc a tananyaghoz kapcsolódó szavakkal, kifejezésekkel. Próbáljátok ki!

helen-doron-stream-app-logo Helen Doron diákok a Helen Doron Strem applikáció segítségével érik el a tananyagjaikhoz kapcsolódó hang és video anyagokat, akár online, akár letölthető formában.
Az applikáció letölthető innen: Google Play vagy i-Store vagy elérhető online is a Kangi club felületünkön keresztül.
A nyelviskolákba járó gyerekek saját felhasználónevük és jelszavuk segítségével tudnak belépni.

Kangi Club egy olyan online felület, amely elérhető desktop-on és applikáció formában is és ahol a nyelviskolákba járó gyerekek saját jelszavuk segítségével tudnak belépni és különféle interaktív játékokat, szókincs gyakorló játékokat találnak, készíthetnek kifestőket, szülinapi meghívókat….
3-12éves gyerekeknek ajánljuk. 
Az applikáció letölthető innen: Google Play vagy i-Store vagy online

HDE-SongClub_logo1-April2014-a Helen Doron Song Club egy exkluzív YouTube csatorna, ahol a Helen Doron dalok videoklippjei össze vannak gyűjtve neked, hogy ne kelljen keresgélni, 0-6 éves korú gyerekeknek ajánljuk.

Helen Doron Radio az a hely, ahol a tinédzser diákjaink találják a tananyagjaikat (Teen English), amellett, hogy a Helen Doron Radió egész napos adását hallgathatják, melyben Richard Freedman, a népszerű rádiós műsorvezető online műsorokkal is színesíti a zenei kínálatot, kiváló lehetőséget adva a diákok további nyelvi fejlődéséhez.  
Látogass el: www.helendoronradio.com vagy
töltsd le az App-ot itt: i-Store és Google Play.

Fun with Flupe – English Words app a 2-5 éves diákjainknak készült. Első szavak elsajátítását segíti ez az applikáció, mely a kis gyerekek pici ujjaihoz lett optimalizálva. Állatok, gyümölcsök, járművek, számok, prepozíciók és igék témakörben szórakozva tudják lekötni magukat a csemeték.
Egyszerű, szórakoztató, de mindeközben hasznos!
Az app letöltése ingyenes.
Leölthetőek innen: i-Store és Google Play.

 

Helen Doron Magic Wand applikáció a Jump with Joey kurzus munkafüzeteihez tartozik és ingyensen letölthető.
Az applikáció segítségével megelevenednek a munkafüzet lapjai, egy különleges augmented reality (kiterjesztett valóság) technológia segítségével a gyerekek otthon gyakorolhatják érdekes, izgalmas módon a tananyagot. 
Nézd meg hogyan működik a gyakorlatban, kattints a varázspálca képre:

Az applikáció letölthető a munkafüzet hátulján levő segéádlet alapján, vagy Google Play vagy i-Store 

Helen Doron Read applikáció, mely az angol nyelvű olvasás készségébe vezeti be a gyerekeket és jópofa rímekkel, és figurák segítségével kalauzolja az egy szavas képektől, a tőmondatokon át a komplett meséig a tanulókat. 
A Helen Doron Read könyvtárában 8 virtuális polcon találhatóak könyvecskék, polconkén 4db, így összesen 32 könnyv vár ránk. 
A ingyenes verzióban 3db mintakönyvbe lehet beletekinteni, a többi könyv letöltés fizetősen elérhető. Az app demóját a képre kattintva lehet megtekinteni.

Letöltés Google Play vagy i-Store 

A Helen Doron ABC kártyacsomag segítségével megismerkedhetnek a gyerekek az angol ABC kis és nagy betűivel. A kártyához tartozó augmented reality applikáció (kiterjesztett valóság) segítségével a gyakorlás érdekes könnyed és élvezetes. 
A Helen Doron ABC kártyacsomagot keresd az oktatóközpontokban!

Alphachat applikáció, ami az Alphaboat kurzushoz tartozó kiegészítő applikáció, de használható külön is. Játékos módon segíti a gyerekek szógyakorlását miközben megismerteti őket a chatelés fortélyaival. Kihívásokkal teli, izgalmas játék, ami több nehézségi szintet is tartogat.

Letöltés Google Play vagy i-Store 

Helen Doron Dragon Tales egy olyan könyvcsomag, amely tűzött mesekönyvet tartalmaz. A mesék főszereplője Didi, a kis sárkány, aki a 2-4 éves gyerekek számára kínál kalandokat.

1.rész letöltés Google Play vagy i-Store 

2.rész letöltés Google Play vagy i-Store 

Helen Doron Bedtime Stories, mely a Helen Doron estimesék tárháza.

Ezek a gyönyörű, klasszikus népmesék találhatóak, szépen illusztrálva az 1.részben:

 • Henny Penny
 • Three Billy Goats Gruff
 • The Elves and the Shoemaker
 • The Magic Porridge Pot
  1.rész letöltés Google Play vagy i-Store 

A 2.részben:

 • The Enormous Turnip
 • Goldilocks and the Three Bears
 • The Princess & The Pea
 • Dumplings
  2.rész letöltés Google Play vagy i-Store 
 

 

         

Ha bármi gondotok van az applikációkkal, a hanganyagok hallgatásával, a tananyag nézésével, belépéssel… akkor a lenti gombra kattintva kérhettek segítséget: