Applikációk

Okos segítség a tanuláshoz

Az angol tanulás igazi öröm a legújabb applikációinkkal 

A Helen Doron diákok nem csak a tanterem falai között angoloznak, mivel applikációink segítségével bárhol, bármikor nézheti, hallgathatja, játszhat, szórakozhat a gyerkőc a tananyaghoz kapcsolódó szavakkal, kifejezésekkel. Próbáljátok ki!

 

helen-doron-stream-app-logo ÚJ! Helen Doron diákok ezentúl a Helen Doron Strem applikáció segítségével is elérhetik a tananyagjaik hang és video anyagait, akár online, akár letölthető formában.
Az applikáció letölthető innen: Google Play vagy online. Már i-Store-ban is elérhető!
Bővebb leírásért kattints ide!
Kangi Englsih Games Kangi Club egy olyan online felület, ahol a nyelviskolákba járó gyerekek saját jelszavuk segítségével tudnak belépni és különféle interaktív játékokat, szókincs gyakorló játékokat találnak, készíthetnek kifestőket, szülinapi meghívókat….
3-12éves gyerekeknek ajánljuk. 
Bővebb leírásért kattints ide!
 HDE-SongClub_logo1-April2014-a Helen Doron Song Club egy exkluzív YouTube csatorna, ahol a Helen Doron dalok videoklippjei össze vannak gyűjtve neked, hogy ne kelljen keresgélni, 0-6 éves korú gyerekeknek ajánljuk. 

Helen Doron Radio az a hely, ahol a tinédzser diákjaink találják a tananyagjaikat (Teen English), amellett, hogy a Helen Doron Radió egész napos adását hallgathatják, melyben Richard Freedman, a népszerű rádiós műsorvezető online műsorokkal is színesíti a zenei kínálatot, kiváló lehetőséget adva a diákok további nyelvi fejlődéséhez.  
Látogass el: www.helendoronradio.com vagy töltsd le az App-ot itt: i-Store és Google Play.
 mixed_Apps-01  Fun with Flupe – English Words app a 2-5 éves diákjainknak készült, a Helen Doron Read and Write  4-9 éveseknek szól, Helen Doron English kiváló és változatos oktató applikációkat kínál, melyekkel szórakozva tudják lekötni magukat és emellet még angol nyelvi tudásuk is fejlődik. Leölthetőek innen: i-Store és Google Play.

         

Ha bármi gondotok van az applikációkkal, a hanganyagok hallgatásával, a tananyag nézésével, belépéssel… akkor a lenti gombra kattintva kérhettek segítséget: