Iskolásoknak

Emlékszel még az általános iskolai nyelvóráidra? Kák tyibjá závút? Minyá závút… Ennyi maradt a sokévnyi tanulásból. Ma már rendesen leírni sem tudom azokat a szavakat.

Az idő nagy részében csak írtunk, felolvastunk a könyvből, és szótáraztunk. Brrr…! Vagy emlékszel arra, amikor szódolgozatra készültél? Hétvégén magoltad, hétfőn megírtad ötösre, de kedden már egy szót sem tudtál az anyagból? Évekig próbáltál nyelvtani szabályokat valahogyan belepréselni az agyadba, de mai napig sem tudod őket alkalmazni.

„Nyelvtudásunkat nem csak szókincsünk határozza meg hanem az is, hogy bennünk lüktet-e a nyelv ritmusa, dallama, hangulata, mentalitása, hogy megszületett-e bennünk a nyelv. És miért csak a kommunikáció először? Mert a nyelv nem a nyelvtanban él, hanem a nyelvtanon túl.”  (Hevesi Mihály, nyelvtanár, fordító, Waldorf-tanár, A nyelvtanulás művészetéről)

Szülőként mit szólnál egy olyan nyelvórához, ahol gyermeked először szóban tanulna meg kommunikálni?

Nem egy nagy osztályban, csupán 4-8 gyermekkel együtt… Játszva, énekelve, sokat mozogva, társasjátékozva – felelés, házi feladat és stressz nélkül! Ahol a te gyermeked sem félne angolul megszólalni, mert rengeteg pozitív megerősítést kapna. Ahol – hosszú évek kínlódása helyett már – 2. osztályos korában junior nyelvvizsgát, 8. osztályos korára pedig felnőtt középfokú nyelvvizsgát tehetne, mégpedig teljes magabiztossággal?

A gyerekek részesei akarnak lenni a tanulás folyamatának!

Jump with Joey, More More Jump with Joey, Botty The Robot, Play On In English, Paul Ward’s World és Paul Ward And The Treasure tanfolyamainkon kifejezetten az általános iskolás korosztály igényeihez és érdeklődéséhez igazodó programot kínálunk. Célunk, hogy a nyelvtanulás ne teher, kényszer, hanem örömforrás legyen. Adj gyermeked kezébe olyan életre szóló ajándékot, mellyel nagyobb lehetőségek várják az élet minden területén! Ugye emlékszel még a te óráidra? Gyermekednek melyik tanulási formát választanád nyugodt szívvel?

Tanfolyamaink iskolás gyermekek részére:

A Helen Doron English egyedi és korosztályok szerinti tananyagot biztosít. Az írás-olvasás tanításához a fonetika és a szabad olvasás technika biztosítja a megfelelő hátteret.

Jump With Joey és a More Jump with Joey 6-9 éves gyerekeknek

logo

A Jump with Joey kurzus egy merőben új, kezdő angol tanfolyam 6 és 9 éves kor közötti gyermekek részére. A kurzus a Fun with Flupe program folytatásaként is tanítható.

Ez a kurzus 12 epizódos rajzfilm-sorozatot foglal magában, mely Paul Ward és barátja, Milli kalandjait meséli el, aki Kangi, és csintalan fia, Joey ballépéseit hozza rendbe Stroryville városkájában. Mialatt a gyerekek angolul tanulnak, értékes tudásra tesznek szert a barátságról és pl. a környezetvédelemről.

A tanulók 25 dal, rengeteg játék és komplex tevékenységek segítségével megragadják az angol nyelvet mind otthoni, mind iskolai környezetben. A Jump with Joey a legelső angol kurzus, melyben kiterjesztett valóság technológiát alkalmazunk. A gyermekek nyelvtudása egyre csak gazdagodik, ahogyan a Jump with Joey szereplők életre kelnek a varázslatos munkafüzetben, kiegészítve ezzel a kulcsfontosságú otthoni hanganyag-hallgatást, mely a Helen Doron módszer alapja.

 

 

Életre kelnek a könyvek, izgalmassá és varázslatossá téve az angol tanulást a 6-9 évesek részére! 

Egy kis ízelítőért katt a képre:

JWJ_magic

Gyermeked 1000%, hogy élvezni fogja, és valószínűleg még Te is, ha nem hiszed gyere és próbáljátok ki nálunk!

A tananyagba kukkants bele itt:

 

Play On in English
Learning-Sets_Play-On_7763A Play on in English gyerekangol tanfolyam egy haladó tanfolyam olyan 5-10 éves gyermekek számára, akik már több éve a Helen Doron módszer szerint tanulnak angolul. A gyermekangol tanfolyam a szókincs nagymértékű bővítését, több, mint 1050 szó elsajátítását teszi lehetővé angolul, hiszen a Helen Doron órákon szinte csak angolul beszélünk. A helyes kiejtés és jó angol nyelvtan mellett sok játék, angol dal és angol mese segíti a gyerekek fejlődését. A Play On tanfolyam önálló angol mondatok megalkotására serkenti a gyerekeket. A Play On tanfolyam során lehetőség van angol írás és olvasás elsajátítására. A gyerekek 4 színes könyvet, 4 angol CD -t kapnak, hogy az anyanyelvi környezetet otthon is imitálni tudjuk.

Botty the Robot – angol fonetika fókuszú Helen Doron tanfolyam
Learning-Sets_Botty_7774A Botty the Robot tanfolyamon a 6-10 éves gyermekek a Helen Doron módszer szerint megtanulnak írni és olvasni angolul. A Botty gyerekangol tanfolyam erős hangsúlyt fektet az angol fonetika elsajátítására, külön fonetikai kártyákon, angol könyveken és angol CD-ken kívül angol nyelvű DVD is segíti a játékos, de eredményes tanulást. Vidám angol dalokon, számtalan játékon és angol humort tartalmazó DVD-n keresztül mélyítik el kisdiákjaink angoltudásukat. A Botty gyerekangol tanfolyam tanulási nehézségekkel küzdő gyerekek számára is kiváló, több, mint 1400 angol szó, a helyes kiejtés és jó angol nyelvtan mellett a fonetikai elemek felismerésére és az írás-olvasásra koncentrálunk. Természetesen a Helen Doron órákon szinte csak angolul beszélünk.

Paul Ward’s World – Helen Doron angoltanfolyam

Learning-Sets_PWW_7778A Paul Ward’s World (PWW) gyerekangol tanfolyam 8-11 éves gyerekeknek szól, akik jó szóbeli angollal és szilárd angol olvasási alapokkal rendelkeznek. A Paul Ward’s World elnevezésű Helen Doron gyerekangol tanfolyamon a gyerekek sok vidám kalandon keresztül megismerik Paul Ward kisfiút és barátait és persze elmélyítik angoltudásukat. Helen Doron tanfolyamunkon lelkes tanáraink segítségével több, mint 1700 angol szó, a helyes angol kiejtés és az írás-olvasás mellett a stabil nyelvtani alapokra koncentrálunk. Az angol nyelvtan elsajátítása izgalmas játékokon, nyelvtörőkön és olvasmányokon keresztül történik, a Helen Doron módszer szerint. Természetesen a Helen Doron órákon szinte csak angolul beszélünk.

 

Paul Ward and the Treasure Helen Doron tanfolyam – izgalmas kincsvadászat angolul


Learning-Sets_PWT2A Paul Ward and the Treasure (PWT) gyerekangol tanfolyam olyan 9-13 éves gyerekeknek készült, akik már elvégezték a Paul Ward’s World Helen Doron tanfolyamot. A gyerekek a Helen Doron módszer szerint több, mint 2000 angol szót és az A1 angol nyelvvizsga szintnek megfelelő angol nyelvtant sajátítanak el, a szuggesztopédia eszközeit is felhasználva. 8 új angol dal és vidám tevékenységek biztosítják, hogy a gyerekek szeressenek angolul tanulni.

 

 

 

English through Drama

Drámapedagógiát alkalmazó angoltanfolyam 6-12 éves gyermekek számára. A 4 izgalmas angol mese eljátszása, dramatizálás és színjátszás angolul kedvezően befolyásolják a gyermek személyiségét, még ha nem színészi pályára készül is. Ez a Helen Doron angoltanfolyam a szerepelni vágyóknak is lehetőséget ad a szereplésre, a visszahúzódó gyermekeket pedig megnyitja. Mindemellett magas szintre emeli a gyerekek angoltudását és kedvelt időtöltésük lesz az angol nyelvtanulás.
A 4 angol mese a Goldilocks, a Piroska másképpen, a Hófehérke és rapperek, a Hamupipőke másképpen – szórakoztató, hangos játékkal (brit pantomime), sok tréfás fordulattal, angol dalokkal, angol humorral a nagyobb gyerekek kedvence.
Ezen a tanfolyamon több, mint 700 angol szót sajátítanak el a gyerekek, kiváló Helen Doron tanárainkkal az órákon szinte csak angolul beszélnek a Helen Doron módszer szerint.
Az angolos általános iskolába felvett kisdiákok iskolás módszerrel, általában kezdő szinten látnak neki az angoltanulásnak, így előfordul, hogy elveszítik motivációjukat, ezért érdemes a már angolul beszélő gyerekeket az élvezetes és folyamatos fejlődést jelentő English Through Drama angoltanfolyamra hozni.