Iskolásoknak

Emlékszel még az általános iskolai nyelvóráidra? Kák tyibjá závút? Minyá závút… Ennyi maradt a sokévnyi tanulásból. Ma már rendesen leírni sem tudom azokat a szavakat.

Az idő nagy részében csak írtunk, felolvastunk a könyvből, és szótáraztunk. Brrr…! Vagy emlékszel arra, amikor szódolgozatra készültél? Hétvégén magoltad, hétfőn megírtad ötösre, de kedden már egy szót sem tudtál az anyagból? Évekig próbáltál nyelvtani szabályokat valahogyan belepréselni az agyadba, de mai napig sem tudod őket alkalmazni.

„Nyelvtudásunkat nem csak szókincsünk határozza meg hanem az is, hogy bennünk lüktet-e a nyelv ritmusa, dallama, hangulata, mentalitása, hogy megszületett-e bennünk a nyelv. És miért csak a kommunikáció először? Mert a nyelv nem a nyelvtanban él, hanem a nyelvtanon túl.”  (Hevesi Mihály, nyelvtanár, fordító, Waldorf-tanár, A nyelvtanulás művészetéről)

Szülőként mit szólnál egy olyan nyelvórához, ahol gyermeked először szóban tanulna meg kommunikálni?

Nem egy nagy osztályban, csupán 4-8 gyermekkel együtt… Játszva, énekelve, sokat mozogva, társasjátékozva – felelés, házi feladat és stressz nélkül! Ahol a te gyermeked sem félne angolul megszólalni, mert rengeteg pozitív megerősítést kapna. Ahol – hosszú évek kínlódása helyett már – 2. osztályos korában junior nyelvvizsgát, 8. osztályos korára pedig felnőtt középfokú nyelvvizsgát tehetne, mégpedig teljes magabiztossággal?

A gyerekek részesei akarnak lenni a tanulás folyamatának!

Jump with Joey, More More Jump with Joey, Alphaboat, Paul Ward Explores és a Paul Ward Adventures tanfolyamainkon kifejezetten az általános iskolás korosztály igényeihez és érdeklődéséhez igazodó programot kínálunk. Célunk, hogy a nyelvtanulás ne teher, kényszer, hanem örömforrás legyen. Adj gyermeked kezébe olyan életre szóló ajándékot, mellyel nagyobb lehetőségek várják az élet minden területén! Ugye emlékszel még a te óráidra? Gyermekednek melyik tanulási formát választanád nyugodt szívvel?

Tanfolyamaink iskolás gyermekek részére:

A Helen Doron English egyedi és korosztályok szerinti tananyagot biztosít. Az írás-olvasás tanításához a fonetika és a szabad olvasás technika biztosítja a megfelelő hátteret.

Jump With Joey és a More Jump with Joey 6-9 éves gyerekeknek

logo

A Jump with Joey kurzus egy merőben új, kezdő angol tanfolyam 6 és 9 éves kor közötti gyermekek részére. A kurzus a Fun with Flupe program folytatásaként is tanítható.

Ez a kurzus 12 epizódos rajzfilm-sorozatot foglal magában, mely Paul Ward és barátja, Milli kalandjait meséli el, aki Kangi, és csintalan fia, Joey ballépéseit hozza rendbe Stroryville városkájában. Mialatt a gyerekek angolul tanulnak, értékes tudásra tesznek szert a barátságról és pl. a környezetvédelemről.

A tanulók 25 dal, rengeteg játék és komplex tevékenységek segítségével megragadják az angol nyelvet mind otthoni, mind iskolai környezetben. A Jump with Joey a legelső angol kurzus, melyben kiterjesztett valóság technológiát alkalmazunk. A gyermekek nyelvtudása egyre csak gazdagodik, ahogyan a Jump with Joey szereplők életre kelnek a varázslatos munkafüzetben, kiegészítve ezzel a kulcsfontosságú otthoni hanganyag-hallgatást, mely a Helen Doron módszer alapja.

Életre kelnek a könyvek, izgalmassá és varázslatossá téve a tanulást 6-9 évesek részére!

Gyermeked 1000%, hogy élvezni fogja,
és valószínűleg még Te is!
Ha nem hiszed gyere és próbáljátok ki nálunk!
Kukkants bele a tananyagba itt:

 

Alphaboat

8 éves gyerekek számára ajánljuk legújabb kurzusunkat, melyben az angol írás-olvasás elsajátítása van a középpontban.

8 izgalmas és vicces epizódon keresztül újabb történeteket ismerhetünk meg Nat és Polly főszereplésével, akik segítenek Alphaboat elveszett betűinek megkeresésében. Az ABC elsajátítását szuper játékok, és dalok segítik.

Paul Ward Explores

8-11éves gyerekek részére kínáljuk ezt a tanfolyamunkat, melyben Paul Ward kalandjain keresztül ismerkedhetnek a tanfolyamban levő 1700 szóval, a helyes angol kiejtés és az írás-olvasás mellett a stabil nyelvtani alapokra koncentrálunk. Olvasmányok, nyelvtörők és izgalmas játékok teszik izgalmassá az órákat.

 Paul Ward’s Adventures

9-13 éves korú gyerkeknek szóló tanfolyam a Paul Ward Explores tanfolyamunk folytatásaként, melyben kb. 2000 angol szót sajátítanak el a gyerekek, a KER A1-es szintnek megfelelő nyelvtani szerkezetekkel.

A tanfolyam Paul Ward izgalmas kincsvadászatáról szól, mely zenés multi-szenzoros tanuláson keresztül biztosít élvezetes foglalkozásokat.