Ovisoknak

Habár a gyermeki agy képlékenysége egészen a kamaszkor környékéig megmarad, a nyelvelsajátítás szempontjából első biológiai sorompó hatása már 6-7 éves korban, az iskolaérettség elérésekor érzékelhető.

Az ovis angol gyermeked korosztályának és érdeklődési körének megfelelő angol tananyagot nyújt, játékos formában, de komoly eredményekkel.

Hidd el nem korai, és nem nyelvoktatás…Ez egy jó lehetőség a kisgyermekek fogékony életszakaszának kihasználására,  egy új nyelv elsajátítására. Szülőként te is tapasztalod, hogy milyen gyorsan sajátítja el a dalokat, mondókákat, meséket. A kedvenceire, amiket rengetegszer hallott gyerekkorában, még felnőttként is emlékezni fog. Miért ne hallgathatna angol nyelvű gyerekdalokat, és nézhetne angol nyelvű meséket ebben a fogékony időszakában?

Gyermekednek ez egy soha vissza nem térő, különleges időszak, a leghatékonyabb a nyelvtanulásra! Ebben az időszakban még játszva, az anyanyelvéhez hasonlóan, természetes módon képes elsajátítani bármilyen idegen nyelvet akcentus nélkül. Ez egyben egy soha vissza nem térő alkalom a te számodra is, hogy megalapozd gyermeked jövőjét. Az angol nyelvtudás jelentősége ma már vitathatatlan. Gyermeked első állásinterjúján nem azt fogják kérdezni, hogy beszél-e angolul, hanem azt, hogy az angol mellett milyen nyelvet beszél még…

Nyelviskolánkban a diákok 80%-a ebben az életkorban kezdi el az angolt. A lelkes angoltanárok és a sok pozitív megerősítés hatására a gyerekek hamar el is kezdenek angolul beszélni.

A Fun with Flupe kurzus 2-5 év közötti diákok részére készült, kezdő tanfolyamként és a Toddler’s Best Start babaangol tanfolyam folytatásaként is tanítható.

Gyermeked a vidám bojtocska, Flupe és a kis Paul Ward kalandjain keresztül ANGOLUL ismerkedik a mesék világával! Sok nevetéssel, észrevétlenül szívja magába az angoltudást! Ahogy minden Helen Doron gyerekangol tanfolyam, a Flupe is úgy készült, hogy az anyanyelvhez hasonlóan tudják a gyerekek elsajátítani az angol nyelvet.

Gyermeked könnyedén tanul meg angolul,

  • természetesen és
  • erőfeszítés nélkül,
  • motiváló és mókás környezetben, zenén, rímeken és meséken keresztül.

A Fun with Flupe diák szett változatos anyagokat tartalmaz, melyeket úgy terveztek pedagógiai szakembereink, hogy elbűvölje a gyerekeket és könnyedén, magabiztosan sajátítsák el az angol nyelvet.

A gyerekek 4 angolkönyvet kapnak, 12 meseepizódot,
melyet applikáción keresztül lehet elérni
, egy szövegkönyvet,
a jól ismert Helen Doronos zöld hátizsákkal.

A mesék nézése, illetve a hanganyagjának hallgatása, az otthoni háttérhallgatás nagyon fontos része a Helen Doron tanfolyamoknak és a módszer elengedhetetlen része, gyermeked angoltudásának kulcsa.  A Fun with Flupe szett A4-es méretű, színes munkafüzeteket is tartalmaz, amik színező, matricázó, életkoruknak megfelelő ügyességi feladatokat tartalmaz, és melyekben a az órán együtt dolgozunk.

Ugorjatok be egy angolórára – Gyermeked imádni fogja az angolt Flupe-pal és barátaival!

Itt találhattok egy kis ízelítőt Flupe kalandjaiból:

Fun with Flupe (video 1.)

httpss://www.youtube.com/watch?v=ot0JwGOVw7w