Szülői vélemények

“Nagyon szeret angolra járni, és egy délután végleg meggyőzött, hogy hatásos is.
Egy képes könyvet lapozgatott és sorolta a benne lévő gyümölcsöket. Mikor az eperhez ért, angolul mondta (valószínűleg nem jutott eszébe magyarul) teljesen természetesen és folytatta tovább magyarul. Nem akadt meg, nem kérdezte meg, hogy az mi, csak nekünk szülőknek tűnt fel.”
Daróczy Zsuzsanna (Bodnár Péter anyukája)

„Nagyon tetszik a módszer, tényleg nagyon hatékony. A gyerekek szeretnek járni, a szakmai teljesítményükkel is nagyon meg vagyunk elégedve.”
Kamrás Gáborné (Kamrás Máté anyukája)

„Lassan 2 hónapja tanulnak itt a gyerkőceim. Első perctől szeretnek ide járni. 3 éves kislányom minden óra végén megkérdezi: Mikor megyünk angolra? Kisfiam 5 éves, 2 éve tanul angolul, mindig szerette a nyelvet, de mióta Helen Doron angolra jár, azóta sokkal jobban látom rajta a fejlődést, bátrabban használja a nyelvet.”
Égi Lilla (Abigél és Bálint anyukája)

„Kedden estefelé Barnabás papírfecnikkel játszott, azok voltak a névjegykártyák játékból. Egyszer csak odafordult Ricsihez és közölte vele, hogy Choose one! Apa nem annyira értette a játékot, de gyorsan belejött. Ezután gyorsan előkerültek a flashcardok az angol táskából és Barnabás megszámolta, hogy már nine van belőlük. Sorban, egymás után choose-tunk, aztán jött a kérdés: What is it? És mindenkinek szépen meg kellett mondani. Ha pedig egy kép fejjel lefelé volt, akkor egyből fogta a buksiját és mondta, hogy oooooo. It’ upside down! Én már régebbről ismertem a teacher-ös játékot, de mostmár végre apa is kapott egy kis ízelítőt abból, hogy mit is játszanak, hogyan is tanulnak a gyerekek Szabival a Helen Doron órákon.”
Ritter Melinda (Kovács Barnabás anyukája)

„Fanni nagyon szeret angolra járni. Szereti Mónikát, mindig szívesen jön. Akikkel jár (Petra, Kornél, Dodó) őket is szereti, jól összeszokott társaság.”
Mózes Vera (Mózes Fanni anyukája)