Tanáraink

Angol tanárok Szigetszentmiklós Oktatóközpont

Kedves Szülők, kedves Diákok!

Szeretettel köszöntünk oldalunkon, örülünk neki, hogy iskolánk iránt érdeklődsz és reméljük, hogy hamarosan Titeket is diákjaink sorában köszönthetünk.
Én vagyok az oktatóközpont vezetője Baross Edit. Legnagyobb gyermekem 2008 óta az iskola falai között angolozik, nagyon sok jó élményünk van ezekből az évekből. Szilárd meggyőződésem, hogy a mai és még inkább a holnapi világban gyermekeinknek alapkövetelmény lesz az angol nyelvtudás, mely megnyitja számukra a világot. Ezért örülök, hogy lehetőségem nyílik közvetlenül is a Helen Doron nyelviskola által tenni ezért a nemes célért. Jól esik, hogy tiszta szívvel ajánlhatom mindenkinek ezt a speciális módszert, ami saját gyermekeimen tapasztalva igen hatékonyan működik. Kérlek, forduljon hozzám bizalommal kérdéseiddel, ötleteiddel, esetleges problémáiddal.

Új diákoknak van lehetőség INGYENES bemutató órára bejelentkezni.

Csapatunk tagjai, vagyis ezek vagyunk MI: 

Helen Doron Szigetszentmiklós tanár Csaba Zsolt
Igonda Réka Helen Doron Szigetszentmiklós tanár


Csatlakoznál hozzánk?

Angol tanár vagy?

Szeretnél az lenni?

Téged keresünk, ha…


Ha kiemelkedően jól beszélsz angolul, szereted a gyerekeket, a jó fizetést és a rugalmas időbeosztást, szeretnéd a Helen Doron módszert megtanulni és lelkes, fiatalos csapat angol oktatójává válni, akkor jelentkezz a 06-70-331-0676-os telefonszámon és küldd el az önéletrajzod a szigetszentmiklos@helendoron.com mail címre!