Tanáraink

Angol tanárok Szigetszentmiklós Oktatóközpont

Kedves Szülők, kedves Diákok!

Baross Edit és Illenz Renáta a Szigetszentmiklósi Oktatóközpont vezetői Helen Doronnal

Szeretettel köszöntünk oldalunkon, örülünk neki, hogy iskolánk iránt érdeklődsz és reméljük, hogy hamarosan Titeket is diákjaink sorában köszönthetünk.
Az oktatóközpontot ketten vezetjük: Illenz Renáta és Baross Edit. Gyermekeink 2008 óta az iskola tagjai, nagyon sok jó élményünk van ezekből az évekből. Szilárd meggyőződésünk, hogy a mai és még inkább a holnapi világban gyermekeinknek alapkövetelmény lesz az angol nyelvtudás, mely megnyitja számukra a világot. Ezért örülünk, hogy lehetőségünk nyílik közvetlenül is a Helen Doron nyelviskola által tenni ezért a nemes célért. Jól esik, hogy tiszta szívvel ajánlhatjuk mindenkinek ezt a speciális módszert, ami saját gyermekeinken tapasztalva igen hatékonyan működik. Kérünk mindenkit, hogy forduljon hozzánk bizalommal kérdéseivel, ötleteivel, esetleges problémáival.

Új diákoknak van lehetőség INGYENES bemutató órára bejelentkezni.

Csapatunk tagjai, vagyis ezek vagyunk MI: Csatlakoznál hozzánk?

Angol tanár vagy?

Szeretnél az lenni?

Téged keresünk, ha…


Ha kiemelkedően jól beszélsz angolul, szereted a gyerekeket, a jó fizetést és a rugalmas időbeosztást, szeretnéd a Helen Doron módszert megtanulni és lelkes, fiatalos csapat angol oktatójává válni, akkor jelentkezz a 06-70-331-0676-os telefonszámon és küldd el az önéletrajzod a szigetszentmiklos@helendoron.com mail címre!