Kedvezmények

Kedvezményeinkről:

Gyakorló szülőkként mi is tudjuk, hogy ha szeretnél megadni mindent gyermekednek, ami a fejlődését szolgálja, az sok ráfordítással jár. Kigondoltuk mi hogyan tudunk segítségedre lenni, ha a Helen Doron angolt választjátok és hozzánk jöttök tanulni. Összegyűjtöttük mennyiféle kedvezménnyel segítünk nektek:

  • Ha testvérek jönnek hozzánk angolra, akkor a tandíjra vonatkozó testvérkedvezményünk: 2 gyermek esetén 10%, 3 gyermek esetén 15%! Ezt a kedvezményt az új és a már meglévő diákjainknak is nyújtjuk.
  • A tandíj féléves befizetése esetén 10% kedvezményt adunk! (Kérlek úgy számolj, hogy ez a testvérkedvezménnyel nem vonható össze!)
  • Az egy éves teljes tandíj befizetése esetén 15% a kedvezményetek! (Kérlek úgy számolj, hogy ez a testvérkedvezménnyel nem vonható össze!)
  • Megéri ajánlani bennünket! Ha egy új beiratkozó diákot hozol hozzánk, aki 3 hónapon keresztül velünk angolozik, a te gyermeked egy havi tandíját elengedjük!

Az újonnan induló foglalkozásainkról érdeklődj elérhetőségeink bármelyikén! Most érdemes átgondolnod és jelentkezned, hiszen februárban új csoportok indulnak.