Rólunk

Kedves Szülők, kedves Diákok!

Szeretettel köszöntünk oldalunkon, örülünk neki, hogy iskolánk iránt érdeklődsz és reméljük, hogy hamarosan Titeket is diákjaink sorában köszönthetünk.
A nyelviskolát ketten vezetjük: Illenz Renáta és Baross Edit. Gyermekeink 2008 óta az iskola tagjai, nagyon sok jó élményünk van ezekből az évekből. Szilárd meggyőződésünk, hogy a mai és még inkább a holnapi világban gyermekeinknek alapkövetelmény lesz az angol nyelvtudás, mely megnyitja számukra a világot. Ezért örülünk, hogy lehetőségünk nyílik közvetlenül is a Helen Doron nyelviskola által tenni ezért a nemes célért. Jól esik, hogy tiszta szívvel ajánlhatjuk mindenkinek ezt a speciális módszert, ami saját gyermekeinken tapasztalva igen hatékonyan működik. Kérünk mindenkit, hogy forduljon hozzánk bizalommal kérdéseivel, ötleteivel, esetleges problémáival.

Új diákoknak van lehetőség INGYENES bemutató órára bejelentkezni, melyet az alábbi elérhetőségeken van lehetőség egyeztetni.

Nyelviskolánk címe:P1000628 (1)
Szigetszentmiklós, Bajcsy Zs. u. 24. üzletház 1.em (a könyvesbolt mellett)

       Elérhetőségeink:
Reni: 06-70-227-2443,
Edit:06-70-331-0676

Üdvözlettel:
Illenz Renáta és Baross Edit

 Egészségkalauz c. műsor, melyet a nyelviskolánkban forgattak:

httpss://www.youtube.com/watch?v=my1N0VagMNk

Kisváros cikk:

Ez a cikk jelent meg a decemberben megtartott jótékonysági rendezvényünkről a januári Kisváros c. szigetszentmiklósi önkormányzati lapban, a felajánlásokat ezúton is köszönjük:

Kisváros_cikk_2014január

A tanulást nem lehet elég korán kezdeni

Állandó vita téma, hogy mikor érdemes a gyerekeknél az idegen nyelv oktatását elkezdeni.
Milyen módszereket alkalmaznak a 21. század tanárai? Játékos oktatás a Több mint TestŐr-ben Vámos Erikaával és Horgas Eszterrel.

Nézd meg a Több mint TestŐr videóját! (Adásban 2014. 01.26.-án ment)

Több_mint_testö_kép

Babásoknak ajánljuk ezt a kis kedvcsinálót, a több csatornán is talákozhattatok vele a tv-ben:

httpss://www.youtube.com/watch?v=lH83gXBTfbc