Helen Doron módszer

A Helen Doron Early English bármilyen korú gyermeknek kínál angol tanfolyamot, a baba-mamás angoltól egészen 18 éves korig.

A világszerte elismert Helen Doron módszer könnyű nyelvtanulás gyerekeknek. A folyamatos pozitív megerősítés és a speciálisan kifejlesztett angol dalok, s hanganyag által a gyerekek természetes nyelvelsajátítási képességére épít.

A játékos angol foglalkozások pozitív, vidámsággal teli környezete megadja a gyerekek számára a lehetőséget, hogy az angol nyelvet anyanyelvükhöz hasonlóan sajátítsák el. A Helen Doron módszerrel ugyanilyen könnyedén és vidáman tanulnak meg írni és olvasni is az iskolás gyerekek angol feladatok segítségével, mindannyian megszeretik az angolt és a nyelvtanulást.

A kiváló Helen Doron angoltanár keze alatt nő az önbizalmuk, önbecsülésük, és ez az általános tanuláshoz való hozzáállásukat is pozitívan befolyásolja a gyerekangol. Minden Helen Doron angolóra zeneileg egyedülálló, saját dalszerzőink által komponált hanganyaggal zajlik, mely a jó hangulat és az angoltudás biztosítása mellett gyermeke zenei érzékét is fejleszti.

A Helen Doron Teen English angol tanfolyam speciálisan a középiskolás korosztálynak készült. 4-8 fős csoportokban történik az angoloktatás. A tanfolyam egyedülálló angol anyanyelvi pop albummal és videó-klippekkel garantálja, hogy élvezetes legyen ennek a korosztálynak. Az intenzív angoltanulást beszédközpontú órák, írás-olvasás, magas szintű angol nyelvtan és irodalom biztosítják.

A Helen Doron módszerről még bővebben a központi weboldalon olvashatsz.