Októberi hírlevél – Halloween

12072682_915267251886451_3003597888603826286_n

Kedves Szülők és Gyerekek!

Szeretettel köszöntjük új diákjainkat is a régiek mellett! Reméljük mindenkinek sikerült megtalálni a megfelelő időpontot, csoportot, tanárt és jól érzitek magatokat az óráinkon!

Akik még tancsomagra várnak remélhetőleg a hét folyamán végre át is vehetik azokat! Elnézést a csúszásért, nem szokott ilyen sokáig tartani, nem rajtunk múlott.

Az okt. 26-ai héten, az őszi szünetben is várunk Benneteket óráinkon! Ha nem tudtok részt venni, kérlek előre jelezzétek! Aki nem jön esetleg az őszi szünetben azok kedvéért szeretnénk jelezni, hogy a szünet utáni héten lesz a befizetéses hét.

A jövő hét a Halloween jegyében fog telni: tanáraink különböző kis HalloweePaul halloween 2n témájú kreatívokkal és finomságokkal készülnek majd az órákra, sőt azokat a diákokat, akik
Halloween jelmezben érkeznek az órára meglepetéssel jutalmazzuk!

 

Nem győzzük hangsúlyozni a tananyagok fontosságát! A Helen Doron módszer a fantasztikus, korszerű, gyerekbarát háttéranyagon alapszik! Ez adja a hatékonyság 50%-át! Nagyban megalapozza a gyerekek órai részvételét! Ha egy gyermek elhanyagolja a CD-k/DVD-k otthoni használatát csökken a sikerélménye, ezáltal a lelkesedése, az órán való aktivitása és nem utolsó sorban az angol tanulás hatékonysága! Ha technikai problémátok van kérjük jelezzétek hátha tudunk segíteni (tananyag digitalizálása mp3, okostelefon, tabletre való feltöltése, sérült CD vagy DVD pótlása).

Akinek még szüksége van Kangi Clubos kódra kérjük jelezze! Tudjátok ezzel a kóddal tudtok a Jump with Joey tananyaghoz tartozó augmented reality applikációba is belépni, ill a Kangi club felületen találhattok színező, szógyakorló, meghívó készítő játékokat is.

Ha bármilyen észrevételetek, kérdésetek van az órákkal, tanárokkal, cd-hallgatással, …. kapcsolatban, kérünk Titeket bátran jelezzétek e-mailben, telefonon, vagy akár személyesen is!

Köszönjük:
Edit és Reni

halloween_borítókép