Tanáraink – Csaba Zsolt

Hello szia vagy sziasztok, aki éppen olvas rólam!

Én Zsolt vagyok az új férfi tanár a nem sokból úgy általában a Helen Doronnál. Hol is kezdjem? Én egy hangos, kissé expresszív, vidám természetű és pozitív gondolkodású ember vagyok, már amennyire lehet . Az elmúlt 22 évet vendéglátással, éttermek vezetésével töltöttem, ebből 14 évet Angliában, pontosabban Reading és környékén. Aztán egy súlyos baleset ketté vágta a karrierem és hazaköltöztem a családomhoz és közel két év felépülés után itt vagyok!!!!

Hogy miért? Az egész eddigi életem az szórakoztatásról, vidámságról, kemény munkáról szólt, angolul. Hála édesanyámnak, aki kinyomozta ezt a lehetőséget és UGHHHH ez nekem való, rám designolták, gondoltam én, hogy pikk pakk jó lesz! Szóval jelentkeztem, megmérettettek rendesen, hogy a megfelelő kollégát és tanárt alkalmazzák gyermekeiknek. Azután elküldtek egy nemzetközi HD továbbképzésre, ami nagyon durva volt . Rengetget tanultan és még jobban tudtam, hogy jó irányba kezdtem el építeni az új karrierem.

Úgyhogy, hála Istennek, frissen itt vagyok sok szertettel és odaadással, hogy átadjam azt a tudást és készséget a fiataloknak vagy akár bárkinek, amit összegyűjtöttem és tanultam évtizedek során, mert a HD nem csak a Metódról szól, hanem a nevelésről, emberi értékekről, kapcsolatról és bizalomról.
Nekem maga a tanítás az új, de az emberekkel való kommunikálás és a vidámság a véremben van.

Emellett a legnagyobb hobbim a zenélés (elektro) és újonnan a festés (absztrakt). Nagyon kutyabarát vagyok és imádok főzni (szakmai ártalom).
Mottó: Csak akkor lehet jó munkát csinálni, ha jóban vagy azzal, akivel csinálod ! Hát röviden ennyi, bármi kérdés? Hajrá!

Üdvözlettel: Csaba Zsolt