Iskolánk

welcomeÜdvözöljük a Oktató Központunkban, amely része az egész világra kiterjedő Helen Doron English hálózatának. Büszkék vagyunk arra, hogy a Helen Doron Módszertannal tanítjuk a gyermekeket 3 hónapos kortól 19 éves korig.
Tanáraink magasan képzettek és elkötelezettek az iránt, hogy élménygazdag tanulásban és a legmagasabb szintű angol tudásban részesítsék a gyermekeket.

 

 

 

 

 

 

 

Egyik nyelviskolánk Szigetszentmiklós központjában található a Bajcsy-Zsilinszky úton, melyet nagy odafigyeléssel és igényesen alakítottuk ki. Szerettünk volna kényelmes, barátságos környezetet teremteni foglalkozásainkhoz. Bízunk benne, hogy ez sikerült! Légkondicionált, tágas, jól felszerelt termeinkben folyik az oktatás. Az épületben két szinten 3 terem és 1 váró áll rendelkezésünkre. Iskolánk az egyik legnagyobbnak számít a Helen Doron magyarországi iskolák között, melyre büszkék vagyunk. Nagy hangsúlyt fektetünk az oktatás színvonalára és gyerekek fejlődésére. Az év során különféle közös programokat kínálunk diákjainknak, ahol természetesen az angol nyelvet is gyakorolhatják.

Mindkét helyszínen szeretettel várjuk a kis diákokat! Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal, várja hívásodat az iskola két vezetője:

Illenz Renáta (06/70-227-2443) és Baross Edit  (06/70-331-0676).

Vagy küldd el kérdésedet e-mail-ben a kisdunamente@helendoron.com címre.

A galériában képekben is bemutatkozunk, ismerj meg bennünket!

Érdemes figyelni friss híreinket, mert mindig szolgálunk valamilyen meglepetéssel! Ismerd meg tanárainkat is, olvasd el bemutatkozásukat.